MARINA BEAUTY DAYS OUT GOES TO JAPAN, GOOD TRIP WITH GOOD ACTION

6:12 AM

Wait, you might get confused to see that I’m blogging right now hehehe okay, I told you on my Instagram account that I’ll make a new post right after I finish my exams this Friday but hey,

HOW CAN I WAIT TO SHARE YOU (MY BELOVED READERS) A BIG OPPORTUNITY TO PARTICIPATE IN MARINA BEAUTY DAYS OUT EVENT, TO WIN A TRIP TO JAPAN WITH MARINA?
Did I say Japan?
YES, IT’S JAPAN EVERYBODY (sorry, I’m just too excited >,<)

If you are a regular reader of this blog, you must know my love for Japanese cultures and foods, I always want to go there but till now I couldn’t make it happen but I believe I’ll have its time to visit Japan soon or later :) *stay positive and chase your dreams*
Japan is one of best country to go, almost three quarters of Japan's land is either forest or mountains. You’ll find so many beautiful and historical places there, you'll have a chance to taste Japanese cuisine, some well-know are fresh sushi, sashimi and tempura. You'll have amazing days to experience a new culture from Japanese. I think it’s going to be one of your happiest memories, plus if you win MARINA BEAUTY DAYS OUT in Japan, you are not only having a chance to explore the country but also you will do positive action, donate books for those who need it the most.

As Marina Beauty Blogger, I have the right to write about this event on my blog, so do you want to join and share positive action with Marina? But before I rush to the rules and the whole inquiries, I will talk in Indonesian language from now on, since the event of MARINA BEAUTY DAYS OUT opens only for Indonesian people :)
Apa itu Marina Beauty Days Out?
Marina Beauty Days Out / Marina BDO adalah kegiatan positif yang dibuat oleh Marina untuk mengajak anak-anak muda Indonesia tetap aktif membagikan kegiatan/aksi positifnya kepada dunia, di tahun-tahun sebelumnya, Marina BDO dan Sahabat Marina berkesempatan mengunjungi Hongkong, Universal Studio Singapore loh, dan kegiatan Marina BDO untuk trip lokal lainnya seperti di Jogjakarta, Denpasar, Belitung, Medan, dll. Kalian bisa melihat keseruan yang dilakukan Sahabat-Sahabat Marina di gallery foto dan video laman SAHABAT MARINA :) dan untuk tahun ini, Marina Beauty Days Out berhadiah jalan-jalan ke Jepang sekaligus ikut berpartisipasi dalam kegiatan donasi buku kepada mereka yang membutuhkan :)

Okay sekarang waktunya aku kasitau cara untuk berpartisipasi dalam event Marina BDO Goes To Japan gratis yang disponsori oleh Marina. Caranya gampang kok :)

Hal pertama yang harus kamu lakukan adalah beli produk Marina apa saja dan simpan bukti pembelian (struk belanja dari produk Marina tersebut).
*Produk-produk Marina yang bisa kamu beli di Supermarket/Minimarket terdekat adalah Marina spray cologne, Marina sweet compact powder, Marina UV white hand & body lotion, Marina total care, Marina natural hand & body lotion.
Buat yang masih bingung untuk memilih produk Marina mana yang sesuai dengan kamu, kamu bisa membaca review produk Marina di #MarinaNatural SRS Blog on the Move dan di Beauty Area : #Marina May's Beauty Kit untuk mengetahui manfaat dan keuntungannya bagi kesehatan dan kecantikan kulit wajah dan badan kamu. 

Hal kedua yang harus kamu lakukan untuk ikut berpartisipasi Marina Beauty Days Out adalah kamu harus klik LINK INI untuk mengikuti proses selanjutnya.

Setelah kamu meng-klik link diatas kamu diminta untuk;

1. Isi biodata diri lengkap kamu pada halaman regitrasi.

2. Upload foto terbaik kamu dengan produk Marina apa saja dan tulis aksi positif kamu untuk membuka wawasan baru bagi sekelilingmu (foto dan tulisan aksi positif belum pernah dipakai di lomba atau kontes lainnya).

3. Ajak teman-teman kamu untuk like foto dan cerita aksi positif kamu sebanyak-banyaknya untuk memperbesar kesempatan kamu untuk menang.

4. Terakhir, jangan lupa untuk LIKE FACEBOOK PAGE MARINA dan FOLLOW TWITTER @SAHABATMARINA dan juga TWITTER @OLLYVIALAURA untuk tetap update dengan informasi-informasi terbaru dari event Marina Beauty Days Out.

Hadiah Marina BDO :
- 5 Pemenang utama berhak mengikuti Marina Beauty Days Out ke Jepang
- 100 pemenang hiburan akan mendapatkan bingkisan cantik dari Marina

Kriteria penilaian untuk pemenang Marina Beauty Days Out akan dipilih oleh juri Marina berdasarkan:
- Hasil foto yang kamu upload dari segi estetika, konsep, komposisi, dll
- Ide menarik dan berkualitas untuk membuka wawasan baru dari cerita aksi positif kamu
- Jumlah like dari foto yang kamu upload :)

Kompetisi Marina Beauty Days Out goes to Japan berlaku hingga 31 Agustus 2014


GOOD LUCK GORGEOUS, YOU MIGHT BE THE WINNERs <3
*Jangan lupa juga untuk mengajak teman-teman kamu lainnya untuk mengikuti event yang dibuat oleh Marina ini ya*
Last but not least, I’m telling you my own story of doing positive action for my friends today :)
*I'm not participating in the competition, I'm just giving you an idea to write positive action*

“Setiap hari, aku selalu memastikan untuk membawa Marina Spray Cologne Fun Day yang selalu memberiku semangat & kesegaran menjalani aktivitas sehari-hari, wanginya juga membuatku selalu tampil lebih percaya diri.
Hari ini, setelah selesai ujian, aku diminta teman-teman aku untuk membagikan cara Do It Yourself Project membuat bando/aksesories kepala dan mahkota bunga dari barang-barang sisa atau barang-barang bekas. Oya, bando bunga yang aku pakai di foto dibawah ini adalah salah satu hasil DIY project aku sendiri loh :) Senang banget bisa membagi ide kreatif untuk mendaur ulang barang-barang sisa agar bisa menjadi barang baru yang inspiratif dan keren buat teman-teman aku."
Ini adalah aksi positif yang aku lakukan hari ini, ayok cerita dan tuliskan juga aksi/kegiatan positif kamu sekarang juga di MARINA BEAUTY DAYS OUT GOES TO JAPAN.
Always be a sample of good and inspiring person ya.
Sincerely, Ollyvia <3

RELATED ARTICLES

47 COMMENTS

  1. Hi Ollyvia,
    Sounds like a great aportunity to get to visit Japan! Thanks for visiting my blog, last week. Yes, folowing each other would be great, just follow me and let me know if it's on G+, bloglovin, or both and I will follow you right back.

    Sincerely,
    Tania
    http://inspiremyfancy.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Wow. Harus ikutan nih :)
    Untungnya uda follow blog kamu, jadinya aku tau ada event kayak gini.
    Japan is one of my holiday destination xx

    marliafransiska.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Thank you for the info, it's very useful ;)

    claranaava.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Jepang mmg must-go-destination sihh hahaha
    great post dear :)

    www.brigittamonique.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. you look so cute! that's cool someone can win a trip to japan! I live in Tokyo, and it's great!
    www.lettersimpromptu.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. wow ! thanks for the info!
    harus ikutan nih! hehehe

    Ruby and Rosa

    ReplyDelete
  7. Wah seruuu
    Thanks for the info

    Angiebeautydiaries.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. Japan is such a great place. Thanks for the info.

    Liebe Grüße Jessy von Kleidermädchen

    ReplyDelete
  9. So amazing. I want to see Japan one day xx

    ReplyDelete
  10. Just one word: W O W !

    My new post is online, what do u think about?
    BABYWHATSUP.COM

    Try to win this amazing new giveaway!

    ReplyDelete
  11. oh my God !
    Japan is my biggest dream , the country which i wish to go most ! too love

    Love,
    irenelilyk.blogspot.com

    ReplyDelete
  12. Japan!!!
    Really want to go there too...

    xx,
    valerie

    ReplyDelete
  13. that's so exciting!:) I'd like to visit Japan one day!♥

    www.Lorietta.cz

    ReplyDelete
  14. great post, love this landscapes

    www.magadish.blogspot.com

    ReplyDelete
  15. wah thanks buat postnya ya. think to join ><

    http://www.twinklelittleheels.com

    ReplyDelete
  16. Japan must be a great place for holiday! :)

    ReplyDelete
  17. Nice blog. Follow for follow?

    http://gabriel-data.blogspot.com/

    Follow me, when I see I follow you back.
    When you follow my blog, write me on comment.
    www.gabriel-data.blogspot.com - MY BLOG
    Fashion Projects

    ReplyDelete
  18. i want to go to japan :(
    lol have fun!

    -gaia
    http://sparklerage.blogspot.co.il/

    ReplyDelete
  19. Wow! Nice photos!
    www.magfashion.pl

    ReplyDelete
  20. very nice review! wish I could go to Japan too


    www.anisacrament.com

    ReplyDelete
  21. Very beautiful and inspiring post! enjoyed reading it! ♥

    New style post on the blog dear! ^_^
    http://michaelmacalos.com

    ReplyDelete
  22. That is so cool, i hope you'll win

    http://fabulousisfreedom.blogspot.com

    ReplyDelete
  23. I like your flower crown dear :D
    WWW.PUTRIVALENTINALIM.BLOGSPOT.COM

    ReplyDelete
  24. Goodluck with the competition. Hope you make it to Japan! :)

    ♥ Gita @ mimiandchichi.com

    ReplyDelete
  25. Thank you for your information. I'll join with even

    Ciana, http://almacianadjafar.blogspot.com/

    ReplyDelete
  26. Wow... wish you all the best!
    http://sepatuholig.blogspot.com/

    ReplyDelete
  27. Wah, keren! Terima kasih infonya, ya :)

    ReplyDelete
  28. Waaa,, worth to join niih

    phieselphie.blogspot.com

    ReplyDelete
  29. Oh cool and interesting pictures! The event sounds amazing! =)

    http://whattostyle.blogspot.com/

    xoxo,
    Jess

    ReplyDelete
  30. Too bad it is not open to other Countries as it sounds like such a fabulous event and who wouldn't want to win the trip!

    Rebecca
    www.winnipegstyle.ca

    ReplyDelete

  31. Looks amazing!

    My new outfit is online, what do u think about?
    BABYWHATSUP.COM

    ReplyDelete
  32. wow, I completely agree! I'd take every opportunity I could to win a trip to Japan.

    I'd love it if you'd come check out my blog as well:) http://afashionneverland.blogspot.com/ xx

    ReplyDelete
  33. thank you for your info :)

    http://nonagusti.blogspot.com/

    ReplyDelete
  34. Sangat menarik...prepare dahulu utk bisa join, thanks infonya
    ^_^

    ReplyDelete
  35. Ugh wish I could go to Japan!
    xx
    Mia

    http://ssenescence.blogspot.com/

    ReplyDelete
  36. I didn't know this brand dear! But it looks awesome! Great pictures too!

    XOXO!

    ReplyDelete
  37. thanks for sharing these beautiful photos and info. cute flower crown! xx

    ReplyDelete
  38. Lovely photos.
    http://jecellekate.blogspot.com/

    ReplyDelete

Blog Archive

Google+ Followers