HERBORIST BODY LOTION ZAITUN

2:43 PM

Hello my dear readers, hari ini aku pengen nge-racunin kalian suatu produk nih, selama ini aku mungkin lebih banyak sharing tentang produk makeup & skincare wajah.
Nah kali ini racun baru yang aku maskudkan sekarang itu body lotion, yup soalnya selama ini pakai body lotion aku selalu banget tiap 4 jam pake body lotion saking kering banget kulit aku (sedih banget yak, muka termasuk tipe kulit kering & sensitive, terus seluruh badan juga ikut gampang kering).
Kalau mau melihat secara retrospektif, seminggu 5 kali aku bekerja di ruangan ber-AC selama kurang lebih 8 jam membuat kulit aku gampang kering banget terutama di bagian siku tangan, lutut dan tumit kaki, kalaupun aku kalau lagi gak kerja, aku emang sukanya beraktifitas di luar (jogging, mantai, jalan-jalan sore) jadi ya memang aku gak bisa jauh jauh dari yang namanya body lotion/body butter & hand cream (mereka selalu ada kemanapun aku berada).
Aku menemukan produk ini pun karena gak sengaja aja, pas menemukan Herborist Body Lotion ini pun di Indomaret dekat rumah. Awalnya udah tertarik karena aku liat kandungan body lotion ini terdiri dari minyak zaitun yang secara terpercaya mempunyai khasiat untuk melembabkan, menutrisi dan menghaluskan kulit.
So, aku coba deh dan pertama kali pakai body lotion ini, asli dah udah jatuh hati aja sama Herborist Body Lotion Zaitun ini, karena teksturenya lembut banget, gak perlu terlalu untuk terserap ke dalam kulit dan tentunya body lotion ini gak lengket sama sekali di badan. Body lotion ini pun diperkaya dengan Vitamin E yang berfungsi sebagai anti-oksidan, membantu memperlambat penuaan dini pada kulit, UV Filter & Whitening yang membantu melindungi kulit dari sinar matahari (kulit pun tampak lebih cerah). Cara penggunaanya pun sederhana; cukup pompa pump produk ke telapak tangan dan usapkan secara merata keseluruh bagian badan.
Pokoknya super duper kaget aja bisa jatuh hati secepat itu ke body lotion, ya gimana gak jadi current favorite body lotion, selain wangi buah zaitunnya yang enak banget dan tahan lama, setiap pakai body lotion aku jadi ingat lagi ada di ruang spa tradisional Bali, aku pun sangat tidak mengira kalau harganya affordable banget, cukup dengan mengeluarkan uang sebesar Rp 17,000 untuk satu botol berisi 145 ml. Mantap jiwa!
Untuk packagingnya pun aku suka dengan model botol pump (jadi lebih higienis), aku selalu pakai rutin keseluruh tubuh setelah aku mandi pagi & mandi malam. Semenjak menggunakan Herborist Body Lotion Zaitun ini pun terbukti kulit aku jadi halus, kental, lembab dan jadi lebih cerah.
Herborist Body Lotion Zaitun

RELATED ARTICLES

8 COMMENTS

  1. This is a lovely post
    new post
    https://www.melodyjacob.com/2018/08/best-leather-briefcase-for-2019.html

    ReplyDelete
  2. KETO LIT BHB utilizes the proven fat burning capability of exogenous ketones to provide you with a way to realize your weight loss and conditioning goals without having to adopt the full keto diet. If, however, you are already keto-compliant, this product will augment the ketone bodies already at work in your system to enable faster, more effective weight loss.

    https://www.youtube.com/watch?v=sd0qhiRCrbM

    ReplyDelete
  3. The Venus Factor Package not scam is in the form of an eBook designed to fully explain the weight loss program for women. Nonetheless, the Venus Factor does not resemble any other dieting plan or quick weight loss program. The Venus Factor program ensures that the buyers will learn the different nutritional strategies that women should be aware of in order to lose weight in just 12 weeks.
    https://www.youtube.com/watch?v=2x2HzRqigRM

    The Flat Belly Fix System includes a bonus guide that can help you tone, tighten, and flatten your belly without getting into serious exercise procedures. It just so happens that many people today in Westernized countries 21 Day Flat Belly Fix don’t know how to incorporate them into their diet or the reasons for doing so. This is information that 21 Day Flat Belly Fix will want to have under your belt moving forward.
    https://www.youtube.com/watch?v=oJQbFb9pXz4
    https://www.youtube.com/watch?v=GBOqtT1Wd54
    https://www.youtube.com/watch?v=hd9rMyt83oA
    https://www.youtube.com/watch?v=sXw1FlsCg4U
    https://www.youtube.com/watch?v=MId60ymoVr0

    ReplyDelete
  4. Halki Diabetes Remedy Review:

    What is inside the Halki Diabetes Remedy ebook? Does Halki Diabetes Remedy guide work for everyone? Can you really reverse diabetes using Halki Diabetes Remedy? Find out more by visiting

    https://www.youtube.com/watch?v=uNdpjhzTQF8

    ReplyDelete
  5. Yoga Burn Challenge is a three-phase yoga workout program that teaches you a specific series of movements and workouts that are particularly great for boosting your metabolism. This can be a hard concept to grasp especially if you’re new to yoga since you’re likely thinking of yoga that involves ancient stretches and chants. However, there are so many different styles of yoga, many of which can be used to target your particular health and fitness goals.
    https://www.youtube.com/watch?v=68FOOibRIcs

    ReplyDelete
  6. 8 His Secret Obsession Phrases That Will Make Your Man Fall Deeply In Love With You.

    These Secret Obsession Phrases are extremely powerful. As a result they can stimulate the desire of a man to evoke the need to show more affection. These triggers will activate by using specific phrases that go past his consciousness and right into the subconscious.

    The specifically crafted phrases activate an insatiable need for a man to turn his affection to one specific women. The Love Phrases are simple yet extremely capable of making you his center of affection.
    The Love Phrases are simple yet extremely capable of making you his center of affection.

    https://www.youtube.com/watch?v=4I4SC02S0QE
    https://www.youtube.com/watch?v=x5ZiEzN2vqU

    ReplyDelete
  7. Manifestation Magic Program is a very practical and down-to-earth program that understands that you need to make changes within. The official sales page has reviews from customers who have tried the Manifestation Magic product and seen changes in their life. He has so much faith in his product that he has given you enough time to test out the Manifestation Magic and make changes in your life.
    https://www.youtube.com/watch?v=cvkrthUkuHc
    https://www.youtube.com/watch?v=IS-6d3fCSfs

    ReplyDelete

Blog Archive

Since 2016

Flag Counter